Informatie voor 

supervisanten 

Young Mind Support biedt supervisie aan collega-therapeuten voor de opleiding tot GZ-psycholoog, psycholoog NIP K&J, EMDR-therapeut K&J, de opleiding tot cognitief gedragstherapeut (CGT-er), cognitief gedragstherapeutisch werker (CGW-er) of voor de SKJ (her)registratie. De supervisie en leertherapie zijn geaccrediteerd en erkend door de VGCT, de VEN en het NIP (kind-en jeugdpsycholoog). 

In het kennismakingsgesprek zullen de supervisievragen en doelen aan de orde komen, waarna er een contract wordt opgesteld. Afhankelijk van de opgestelde leerdoelen zal er aandacht zijn voor de theorie, specifieke therapeutische interventies, de therapeutische relatie en/of je eigen rol als therapeut. Daarbij zal ik gericht zijn op de competenties en sterke kanten van de supervisant om zich verder te ontwikkelen in de eigen stijl van behandelen. De supervisant bereidt elke supervisie schriftelijk voor met een vraag en bepaalt de agenda. Na iedere sessie schrijft de supervisant een reflectieverslag aan de hand van de opgestelde leerdoelen. Na elke 15-20 supervisie uren vindt er een evaluatie plaats. Aan het einde van het traject vindt een eindevaluatie plaats.

Young Mind Support

FAQ

De afspraken voor de supervisie en leertherapie kunnen plaatsvinden op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30-15.00 uur in mijn praktijk te Nieuwerkerk aan den IJssel of via beeldbellen.

De supervisie kan individueel of in een groepje van maximaal drie personen plaatsvinden.

  • Individuele leertherapie en supervisie van 60 minuten (inclusief voorbereidingstijd): € 110,-
  • Prijzen voor groepssupervisie nader op te vragen. 

Dubbele supervisiesessie behoren tot de mogelijkheden. Voor de supervisie van N=1 wordt naast de supervisie maximaal 5 uur extra leestijd gerekend.